Tiedonhakuprosessi
Kuva: Tiedonhaun sykli.
Lisää tiedonhakuprosessista >>
Vastaamme kaikkiin aineistoihin liittyviin kysymyksiin ja opastamme tiedonhaussa. Jos haluat henkilökohtaista opastusta tiedonhakuun haluamaasi aiheeseen liittyen Tilaa tiedonhaun opastusta (lomake)
Muista myös itseopiskelu-pakettimme: Tiedonhankinnan opas>>
Kauppatieteet
Yritys- ja markkinointitietoa löytyy Kauppatieteiden oppaasta.
Psykologia ja lääketiede
- Sage Premier
This link opens in a new window
- ScienceDirect
- This link opens in a new window
- Wiley Online Library
- This link opens in a new window
Artikkelihaku (Aalto-Primo)
Hae Oppimiskeskuksen lisensoimia aineistoja Aalto-Primon artikkelihakua käyttäen.
Muotoilun alojen tietokantoja
- Ceramic Abstracts
- This link opens in a new window
- DAAI: Design and Applied Arts Index
- This link opens in a new window
- Art Full Text
- This link opens in a new window
- Knovel
- This link opens in a new window
- Reaxys
- This link opens in a new window
- Arts & Humanities Full Text
- This link opens in a new window
- ARTbibliographies Modern
- This link opens in a new window
- Taylor & Francis Online
- This link opens in a new window
- Bloomsbury Video Library
- This link opens in a new window
- WGSN - muodin ja vaatetuksen trendit (Aineisto on käytettävissä vain Aalto-yliopiston käyttäjätunnuksilla)
- This link opens in a new window
- Textile Technology Complete
- This link opens in a new window
- DAAI: Design and Applied Arts Index
- This link opens in a new window
- Taylor & Francis Online
- This link opens in a new window
- Vogue Archive (US Edition)
- This link opens in a new window
- Arts & Humanities Full Text
- This link opens in a new window
- Art Full Text
- This link opens in a new window
- ARTbibliographies Modern
- This link opens in a new window
- Bloomsbury Video Library
- This link opens in a new window
- DAAI: Design and Applied Arts Index
- This link opens in a new window
- Art Full Text
- This link opens in a new window
- Arts & Humanities Full Text
- This link opens in a new window
- Taylor & Francis Online
- This link opens in a new window
- WGSN - Lifestyle & Interiors (Aineisto on käytettävissä vain Aalto-yliopiston käyttäjätunnuksilla)
- This link opens in a new window
- Knovel
- This link opens in a new window
- Reaxys
- This link opens in a new window
- ScienceDirect
- This link opens in a new window
- Scopus
- This link opens in a new window
- SpringerLink
- This link opens in a new window
- Bloomsbury Video Library
- This link opens in a new window
Materiaalit, trendit, patentit, standardit ja RT-kortistot
- Materials Research Database
- This link opens in a new window
- Springer - Chemistry and Materials Science
- This link opens in a new window
- WGSN - muodin ja vaatetuksen trendit
- This link opens in a new window
- WGSN - Lifestyle & Interiors
- This link opens in a new window
- RT Tietoväylä
- This link opens in a new window
Alternative access – vaihtoehtoisia väyliä artikkeleihin
E-aineistojen käyttö ja käyttöoikeudet
E-aineisto on käytettävissä Aalto-yliopiston lankaverkossa tai etäkäyttönä. Etäkäyttö on mahdollista yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle aalto-tunnuksilla kirjautumalla. E-aineistot löytyvät parhaiten käyttämällä Aalto-Primo portaalia tai LibGuides-Oppaita.
Muut asiakkaat voivat käyttää e-aineistoja oppimiskeskuksen asiakastyöasemilta
ViewIt@Aalto-linkistä kokotekstiin
Kun löydät tietokannasta artikkelin viitetiedot, pääset ViewIt@Aalto-linkin kautta kokotekstiin silloin, kun Oppimiskeskus on hankkinut siihen lisenssin. Voit tarkistaa painetun lehden saatavuuden Aalto-Primosta tai kansallisesta Finna-portaalista. Mikäli aineisto ei ole saatavissa Oppimiskeskuksen kokoelmista, sen voi tilata käyttämällä kirjaston aineistonvälitys-palvelua.
Google Scholar ja ViewIt@Aalto-linkitys Aalto-yliopistossa
Aalto-yliopiston suojatun verkon kautta käytettäessä Google Scholarin hakutuloksista on suora yhteys kokonaisiin aineistoihin (esim. lehtiartikkeli), mikäli Oppimiskeskus on hankkinut niihin lisenssin. Tällöin hakutuloksissa, heti viitteen otsikon perässä, on linkki ViewIt@Aalto.
Aaltolainen, ilmoita ongelmasta e-aineistossa Oppimiskeskukseen
