Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Muotoilun opas: Artikkelit ja tietokannat

Tiedonhakuprosessi

Lisää tiedonhakuprosessista >>

Vastaamme kaikkiin aineistoihin liittyviin kysymyksiin ja opastamme tiedonhaussa. Jos haluat henkilökohtaista opastusta tiedonhakuun haluamaasi aiheeseen liittyen Tilaa tiedonhaun opastusta (lomake)

Muista myös itseopiskelu-pakettimme: Tiedonhankinnan opas>>

Kauppatieteet

Yritys- ja markkinointitietoa löytyy  Kauppatieteiden oppaasta.

Artikkelihaku (Aalto-Primo)

Hae Oppimiskeskuksen lisensoimia aineistoja Aalto-Primon artikkelihakua käyttäen.

Muotoilun alojen tietokantoja

Materiaalit, trendit, patentit, standardit ja RT-kortistot

Alternative access – vaihtoehtoisia väyliä artikkeleihin

E-aineistojen käyttö ja käyttöoikeudet

E-aineisto on käytettävissä Aalto-yliopiston lankaverkossa tai etäkäyttönä. Etäkäyttö on mahdollista yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle aalto-tunnuksilla kirjautumalla. E-aineistot löytyvät parhaiten käyttämällä Aalto-Primo portaalia  tai LibGuides-Oppaita.

Muut asiakkaat voivat käyttää e-aineistoja oppimiskeskuksen asiakastyöasemilta

Lisätietoa e-aineistojen käytöstä

E-aineiston käyttöehdot

ViewIt@Aalto-linkistä kokotekstiin

Kun löydät tietokannasta artikkelin viitetiedot, pääset ViewIt@Aalto-linkin kautta kokotekstiin silloin, kun Oppimiskeskus on hankkinut siihen lisenssin. Voit tarkistaa painetun lehden saatavuuden Aalto-Primosta tai kansallisesta Finna-portaalista. Mikäli aineisto ei ole saatavissa Oppimiskeskuksen kokoelmista, sen voi tilata käyttämällä kirjaston aineistonvälitys-palvelua.

Google Scholar ja ViewIt@Aalto-linkitys Aalto-yliopistossa

Aalto-yliopiston suojatun verkon kautta käytettäessä Google Scholarin hakutuloksista on suora yhteys kokonaisiin aineistoihin (esim. lehtiartikkeli), mikäli Oppimiskeskus on hankkinut niihin lisenssin. Tällöin hakutuloksissa, heti viitteen otsikon perässä, on linkki ViewIt@Aalto.

Lue lisää >>

 

 

 

Aaltolainen, ilmoita ongelmasta e-aineistossa Oppimiskeskukseen