Skip to main content

Visual Resources Centre: VRC

Aukioloajat ja yhteystiedot

Visual Resources Centre VRC

Oppimiskeskus, 1. krs, Huone 110

Ota yhteyttä:

S-posti:infolib@aalto.fi

Kysy tietoasiantuntijalta

Avoinna:

Ma - To 9:00 - 20:00

Pe 9:00 - 18:00

La 10:00 - 15:00

Tietopalvelun avoimet ovet:

Ma 13:00 - 16:00

Ke 13:00 - 16:00

To 13:00 - 16:00

Tietopalveluajan varaaminen

Facebook: https://www.facebook.com/aaltovrc/

Palaute ja kehittämisehdotukset

Tervetuloa

Palvelut

  • VRC oppaassa yli 100 kuvatietokantaa ja visualisointityökalua
  • DVD-kokoelma
  • Tietopalvelua ja koulutuksia kuva-aineistojen käytöstä
  • Työstä ja tuota omia audiovisuaalisia media-aineistojasi
  • Näyttelytilaa

Löydä korkealaatuisia kuva-aineistoja, trenditietoa ja visualisointityövälineitä

Tiedätkö, mistä löytyy taiteen ja muotoilun digitaalisia teoskuvia tai korkealaatuisia arkkitehtuurin, tieteen ja tekniikan kuvia opiskelun tueksi? Miten löytäisit helposti hyödynnettävissä olevaa kuvamateriaalia projektiisi?

VRC-palvelun tarjoamat tiedonlähteet ovat digitaalisia ja painettuja kuva-aineistoja sekä materiaaleja opiskeluun, projekteihin, opinnäytteisiin, tutkimukseen ja inspiraatioksi. VRC-palvelu auttaa löytämään hyvälaatuisia, luotettavia ja ajankohtaisia kuvatiedonlähteitä monilta eri tieteenaloilta ja aiheista. Palvelun kautta löydät myös Aalto-yliopiston toimintaan ja historiaan liittyviä kuva-aineistoja. 

Palvelu opastaa kuvien käyttöön liittyvissä asioissa, kuten viittauskäytännöissä. Tietopalvelussa voi saada ohjausta kuvatiedonlähteiden etsimiseen ja käyttämiseen. Palveluun voi tulla ilman ajanvarausta avoimien ovien aikoina tai varaamalla ajan etukäteen. Voit osallistua myös VRC:n tarjoamiin koulutuksiin, joita järjestetään kaikille avoimina tilaisuuksina. 

Autamme kuva-aineistojen etsimisessä ja käytössä, ota yhteyttä: infolib@aalto.fi

Työstä, tuota ja tuo esille omia media-aineistojasi

VRC-tila Oppimiskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa on opiskelijoiden ja asiakkaiden käyttöön tarkoitettu työtila, jossa voi työstää digitaalista, web- tai printtimediaa, käyttää kuvankäsittelyyn, videon ja äänen editointiin sekä itsepalveludigitointiin tarkoitettuja ohjelmia, työpisteitä ja skannereita.

Tilassa voi katsella tai lainata Oppimiskeskuksen DVD-kokoelmia, työstää omia projekteja yksin tai yhdessä ryhmän kanssa sekä pitää projektista näyttelyn.Tila on varattavissa pienille ryhmille työskentelyyn tai opetukseen.

Odotamme asiakkaiden hallitsevan laitteiden ja ohjelmistojen käytön perusteet, pienimuotoista teknistä tukea ja ohjausta on kuitenkin saatavilla osoitteesta: infolib@aalto.fi

 

 

Löydä meidät Facebookista