Opinnäytteet: Aloittain

- Aaltodocissa syksystä 2016 lähtien | suojattu salasanallaAaltodoc

- painettuja töitä ei saatavissa

- Aaltodocissa v. 2014 lähtien | suojattu salasanalla | Aaltodoc

- painettuja töitä säilytetään Taiteen ja suunnittelun korkeakoulun laitoksilla

- Aaltodocissa v. 2008 lähtien | suojattu salasanallaAaltodoc

- painettuja töitä ei saatavissa

Pro gradut:

- Aaltodocissa v. 2008 alkaen | kokotekstit tekijän luvalla | Aaltodoc

- painetut työt Oppimiskeskuksen suljetussa arkistossa | ei lainata | tilaa arkistosta |

- viitetiedot: Aaltodoc | Aalto-Finna  | THES (1922-2016)

Taiteen maisterin opinnäytetyöt:

- Aaltodocissa v. 2014 lähtien | kokotekstit tekijän luvalla| Aaltodoc

- painetut työt Oppimiskeskuksen 2. kerroksessa (v. 2010 lähtien)

- vanhemmat työt Oppimiskeskuksen suljetussa arkistossa | ei lainata | tilaa arkistosta

- viitetiedot: Aalto-Finna | Aaltodoc

- Arkkitehtuurin laitoksen vanhemmat työt: Inssi-tietokanta

Diplomi- ja lisensiaatintyöt:

- Aaltodocissa v. 2014 lähtien | kokotekstit tekijän luvalla | Diplomityöt | Lisensiaatintyöt (Aaltodoc)

- painetut työt Oppimiskeskuksen suljetussa arkistossa | ei lainata | tilaa arkistosta

- viitetiedot: Diplomityöt | Lisensiaatintyöt (Aaltodoc) | Aalto-Finna | Inssi-tietokanta (1900-2016)

- Aaltodocissa | kokotekstit tekijän luvalla | Aaltodoc

- viitetiedot: Aaltodoc | eDiss (1937-2013)

- myynnissä olevat väitöskirjat: Aalto ARTS Books

- viitetiedot: Aaltodoc

- Aaltodocissa | kokotekstit tekijän luvalla | Aaltodoc

- viitetiedot: Aaltodoc

Aaltodoc-julkaisuarkisto

Aaltodoc on Aalto-yliopiston elektroninen julkaisuarkisto, joka varmistaa Aalto-yliopistossa tuotettujen julkaisujen ja tutkimustiedon pitkäaikaissäilyvyyden ja näkyvyyden avoimessa verkossa.

Julkaisuarkistoon tallennetaan Aalto-yliopiston opiskelijoiden sekä henkilökunnan väitöskirjoja, lisensiaatintutkimuksia, maisteri- ja kandidaattivaiheen opinnäytteitä. Julkaisuarkisto sisältää opinnäytteiden viitetietojen lisäksi tiivistelmiä ja kokotekstejä, mikäli tekijä on antanut luvan niiden avoimeen verkkojulkaisemiseen.

Aaltodoc sisältää myös Aalto-sarjoihin kuuluvia ja yliopiston piirissä tuotettuja muita julkaisuja sekä tieteellisissä lehdissä ja konferenssijulkaisuissa ilmestyneiden artikkeleiden rinnakkaiskopioita.

Aaltodocissa julkaisut ovat pääosin Open Access-periaatteen mukaisesti avoimesti saatavilla, jolloin kokotekstit ovat luettavissa ja tallennettavissa omaa käyttöä varten internet -verkon kautta maksutta ja esteettömästi. Haun voi kohdistaa myös dokumenttien sisältöön eli käytössä on kokotekstihaku.

Osaan julkaisuista pääsyä on tekijänoikeussyistä rajoitettu.

Julkaisuarkiston kehittämisestä ja ylläpidosta vastaa Aalto-yliopiston oppimiskeskus.

Kandidaatintöiden avaaminen Aaltodocissa

Kandidaatintöiden kokotekstitiedostot on suojattu salasanalla tekijänoikeussyistä ja niihin pääsee vain Oppimiskeskuksen työasemia käyttäen.

- Päästäksesi avaamaan tiedostot ota yhteyttä Oppimiskeskuksen henkilökuntaan.

Opinnäytteiden tilaus suljetusta arkistosta

Suurin osa painetuista opinnäytteistä sijaitsee Oppimiskeskuksen suljetussa arkistossa ja niitä voi lukea Oppimiskeskuksen tiloissa.

Tilaa arkistossa olevia opinnäytteitä luettavaksi seuraavasti:

- lähetä haluamasi opinnäytteen tiedot sähköpostitse osoitteeseen oppimiskeskus@aalto.fi

- arkistosta noudettu aineisto on luettavissa Oppimiskeskuksessa seuraavana arkipäivänä klo 12 jälkeen

Aalto-yliopiston opinnäytetietokantoja

Aalto_opinnaytteet