E-kirjaopas: Taylor & Francis

Yleistä

Kokoelmaan voidaan ostaa yksittäisiä kirjoja kaikilta Aalto-yliopiston tutkimus- ja opetusaloilta.

Sivustolla voit selata Taylor & Francisin koko e-kirjatarjontaa. Palvelussa käytetään seuraavia saatavuusmerkintöjä:

• vihreä pallo ja valintamerkki = kirjaan kuuluu Aalto-yliopiston kokoelmaan
  • oranssi pallo ja avoin lukko = vapaasti luettava Open Access -kirja
  • ei värillistä palloa tai merkkiä = kirja ei kuulu Aalto-yliopiston kokoelmaan

Kirjojen käyttäminen

Löytyvätkö e-kirjat Finnasta: Kyllä

Käyttölisenssi: Rajattomasti yhtäaikaisia käyttäjiä

Käyttäminen kampusverkon ulkopuolelta (vain aaltolaisille): Kyllä, suoraan Finnan e-kirjalinkistä

Digital Rights Management (DRM) -suojattu e-kirja: Ei

Apua Taylor & Francisin e-kirjojen käyttämiseen: Help center

LISÄKSI: Huomioi että yli 200MB e-kirjatiedostoja ei voi lukea online-tilassa vaan ne täytyy ladata luettavaksi.

Offline-käyttö

Lataaminen omalle tietokoneelle, älypuhelimelle tai tabletille: Kyllä, e-kirjan lataamisen edellytyksenä on, että laitteelle on asennettu soveltuva ohjelma.

• E-kirjan tiedostomuoto: PDF
  • Ohjelmavaatimus: Adobe Reader
  • Lukuaika: ei rajoitusta

Lataaminen e-kirjan lukulaitteelle: Kyllä, mikäli laite tukee e-kirjan formaattia