Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

E-kirjaopas: Knovel

Yleistä

Sisältö: Knovel on erityisesti insinöörien käyttöön rakennettu teknisen tiedon resurssi. Knovel tarjoaa myös interaktiivisia työkaluja tiedon muokkaamiseksi omiin tarpeisiin.

Aihealueet: chemistry, chemical engineering, biochemistry, environment, food sciences, material technology, mechanical engineering, textiles, ceramics, metals, plastics

Käyttäjätili

Henkilökohtainen käyttäjätili: Kyllä

  • Oma kirjahylly
  • Omat haut

Kirjojen käyttäminen

Löytyvätkö e-kirjat Aalto-Primosta: Kyllä

Käyttölisenssi: Rajattomasti yhtäaikaisia käyttäjiä

Käyttäminen kampusverkon ulkopuolella (vain aaltolaisille): Kyllä, suoraan Aalto-Primon e-kirjalinkistä

LISÄKSI: Knovel lupaa maksimoida insinöörien tuottavuuden. Tutustu oppaaseen Getting Started with Knovel ja opi miten Knovel voi auttaa sinua työssäsi.

Ohjeita: Knovel Support Center (englanniksi)

Offline-käyttö

Lataaminen omalle tietokoneelle: Kyllä, e-kirjan lataamisen edellytyksenä on, että laitteelle on asennettu soveltuva ohjelma. Huomioithan, että Knovelin suositus lataamiselle on 10% tai 25 sivua samasta kirjasta.

  • E-kirjan tiedostomuoto: PDF
  • Ohjelmavaatimus: Adobe Reader
  • Lukuaika: ei rajoitusta

Knovel ToGo Mobile App on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.

Tulostus ja kopiointi

Tulostus ja tekstin kopiointi: Kyllä, henkilökohtaiseen tutkimus- ja opiskelukäyttöön. Huomioithan, että Knovelin suositus tulostamiselle ja kopioinnille on 15%  yhdestä kirjasta.