E-kirjaopas: Wiley

Yleistä

E-kirjakokoelmaan ostetaan kirjoja kaikilta Aalto-yliopiston tutkimus- ja opetusaloilta.

Wiley Online Library sivustolla voi selata Wileyn koko e-kirjatarjontaa. Kirjat, jotka kuuluvat Aalto-yliopiston kokoelmaan on merkitty avoimilla lukkosymboolilla:

Kirjojen käyttö

Löytyvätkö e-kirjat Finnasta: Kyllä

Käyttölisenssi: Rajattomasti yhtäaikaisia käyttäjiä

Käyttäminen kampusverkon ulkopuolella (vain aaltolaisille): Kyllä, suoraan Finnan e-kirjalinkistä

Digital Rights Management (DRM) -suojattu e-kirja: Ei

Apua Wileyn kirjojen käyttämiseen:

Offline-käyttö

Lataaminen omalle tietokoneelle, älypuhelimelle tai tabletille: Kyllä, e-kirjan lataamisen edellytyksenä on, että laitteelle on asennettu soveltuva ohjelma

• E-kirjan tiedostomuoto: PDF
  • Ohjelmavaatimus: Adobe Reader
  • Lukuaika: ei rajoitusta