Kauppatieteiden opas: Talousuutiset

Westlaw - uusi tietokanta

Aalto-yliopiston oppimiskeskus on tilannut oikeudellista tietoa sisältävään Westlaw-palvelun. Aineisto on käytettävissä kahden erillisen käyttöliittymän kautta:

Westlaw Next International sisältää lainsäädäntöä, oikeustapauksia, oikeustieteellisiä lehtiä ja uutisia pääasiallisesti Yhdysvalloista, Kanadasta, Australiasta ja Euroopan unionin alueelta.

Westlaw UK sisältää oikeustapauskokoelmia, lainsäädäntöä, uutisia, oikeustieteellisiä lehtiä ja kommentaareja. Aineisto on pääasiassa Yhdistyneestä kuningaskunnasta, mutta myös Euroopan unionista.

Talousuutiset

Tieteellisten artikkeleiden lisäksi Oppimiskeskus tarjoaa asiakkaidensa käyttöön myös useita talousalan uutislehtiä ja -palveluita.

Painetut talousalan uutislehdet

Aalto-yliopiston tilaamien talous- ja kauppatieteellisten painettujen lehtien tiedot löytyvät Finna-tiedonhakuportaalin kautta.

Elektroniset talousalan uutislehdet ja -palvelut

biz_talousuutiset