Skip to Main Content

Kauppatieteiden opas: Opinnäytteet

Kauppakorkeakoulun pro gradu -tutkielmat

Kauppakorkeakoulun pro gradujen tietoja voi hakea Aaltodoc-julkaisuarkistosta. Aaltodoc sisältää Kauppakorkeakoulussa tehtyjen gradujen tiedot vuodesta 1922 alkaen.

Aaltodoc-tietokannassa haun voi kohdistaa myös sähköisessä muodossa julkaistujen gradujen sisältöön eli käytössä on kokotekstihaku.  On huomattava, että opinnäytteiden kokotekstien saatavuus vaihtelee tekijöiden antamien lupien mukaan.

Helecon THES-tietokantaan on tallennettu viitetiedot Kauppakorkeakoulun pro graduista vuosilta 1922-2016.

Vain elektronisessa muodossa olevia töitä (OEV) voi lukea Harald Herlin -oppimiskeskuksen asiakaskoneilla. Lisätietoja

Painetut gradut sijaitsevat Otaniemessä Oppimiskeskuksen suljetussa arkistossa ja niitä voi lukea Oppimiskeskuksen tiloissa osoitteessa Otaniementie 9. Tilaa arkistossa olevia töitä luettavaksi laittamalla sähköpostilla työn tiedot osoitteeseen oppimiskeskus@aalto.fi Arkistosta noudettu aineisto on luettavissa Oppimiskeskuksessa seuraavana arkipäivnä klo 12 jälkeen.

Kauppakorkeakoulun kandidaatin tutkielmat

Kauppakorkeakoulussa tehtyjä kandidaatintöitä kerätään syksystä 2016 lähtien Aaltodoc-julkaisuarkistoon. Julkaisuarkisto sisältää opinnäytteiden viitetietojen lisäksi tiivistelmiä ja kokotekstejä, mikäli tekijä on antanut luvan niiden avoimeen verkkojulkaisemiseen.

Aaltodoc-tietokannassa kauppakorkeakoulun kandidaatintöiden kokotekstitiedostot on suojattu salasanalla ja niihin pääsee vain oppimiskeskuksen työasemia käyttäen tekijänoikeussyistä. Päästäksesi avaamaan tiedostot ota yhteyttä Oppimiskeskuksen henkilökuntaan.

Kauppakorkeakoulun väitöskirjat

Kauppakorkeakoulun väitöskirjoja voi hakea Aalto-Primo -tiedonhakuportaalista sekä Aaltodoc-julkaisuarkistosta.

Sähköisessä muodossa julkaistuja väitöskirjoja voi hakea Aaltodoc-tietokannasta. Aaltodoc-tietokannassa haun voi kohdistaa myös väitöskirjojen sisältöön eli käytössä on kokotekstihaku. On huomattava, että väitöskirjojen kokotekstien saatavuus vaihtelee tekijöiden antamien lupien mukaan.

Väitöskirjoja voi lainata Oppimiskeskuksen kokoelmista. Lainakappaleiden saatavuustiedot voi tarkistaa Aalto-Primo -tiedonhakuportaalista.

Muut opinnäytteet

Muiden suomalaisten yliopistojen opinnäytteitä voi hakea Finna.fi-tietokannasta.

Vapaasti luettavissa olevia open access -opinnäytteitä löytyy mm. seuraavista tietokannoista: Ebsco Open Dissertations, ProQuest Dissertations & Theses Open ja OATD Open Access Theses and Dissertations.

Kauppakorkeakoulun opinnäytteet

biz_gradut

Muut opinnäytteet

biz_muutopinnaytteet

Opinnäytetyön julkaiseminen

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kandidaatti- ja maisterivaiheen opinnäytteet kerätään MyCourses ja eAge-järjestelmien kautta Aaltodoc-julkaisuarkistoon.

Tietoa tutkielman tekemisestä ja palauttamisesta Intossa.

HUOM! Palauta opinnäytteesi PDF/A-muodossa. Lisätietoa PDF/A-muotoon konvertoinnista: https://aaltodoc.aalto.fi/doc_public/ohjeet/aaltodoc_pdf_a.pdf

eAge-neuvonta: eage@aalto.fi

Aaltodoc-neuvonta: aaltodoc-help@aalto.fi

 

Katso myös tiedonhakijanopas Opinnäytteet

Väitöskirjan julkaiseminen

Aalto-yliopiston väitöskirjat julkaistaan Aalto-yliopiston sarjoissa. Lue lisää >>

Helecon-asiasanasto

biz_asiasanasto

Aaltolainen, ilmoita ongelmasta e-aineistossa Oppimiskeskukseen

Uusimmat BIZ opinnäytteet Aaltodocissa

Loading ...