Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Visual Resources Centre: Tiede ja tekniikka

Tieteen ja tekniikan kuva-aineistot

Etsitkö kuva-aineistoa tieteen historiasta, luonnontieteestä, lääketieteestä tai teknologiasta? Tarvitsetko työkaluja informaation tai datan visualisointiin? Tieteen ja tekniikan kuva-aineistoista löytyy kirjastojen, arkistojen ja museoiden kokoelmista digitoituja aineistoja, ilmaisia ohjelmia visualisointien tekemiseen sekä laajoja monitieteellisiä kuva- ja mediatietokantoja. 

Aineistot, joissa on lukon kuva  on käytettävissä Aalto-yliopiston verkossa ja etäkäytettävissä Aalto-yliopiston käyttäjätunnuksilla.

Aineistot, joissa on sydämen kuva sisältävät joko kokonaan avoimeen käyttöön tai osittain avoimeen käyttöön lisensoitua aineistoa.

Tustustu aina kunkin palvelun ja yksittäisen kuvan käyttöoikeuksiin tarkasti, jotta määritellyt oikeudet riittävät omaan käyttötarkoitukseesi.

Tieteen ja tekniikan kuva-aineistot

Visualisoinnin työvälineitä

Visualising data