Linkitys lisensoituun e-aineistoon: E-kirjat

Suorat linkit Aalto-yliopiston oppimiskeskuksen lisensoimiin e-aineistoihin.

Elektronisen kirjan linkitys

Elektronisen kirjan suoralinkki rakennetaan Libproxy-palvelinta käyttäen. Linkit toimivat näin:

• Aalto-yliopiston lankaverkossa se on aivan normaali linkki suoraan e-kirjaan.
  • Käytettäessä omilla laitteilla, käyttäjä ohjataan ensin Aalto-kirjautumiseen, jonka jälkeen e-kirjan käyttö onnistuu.

Luodaksesi Libproxy-linkin yksittäiseen e-kirjaan, toimi seuraavasti:

• Mene Finna-tietokantaan.
  • Linkin E-kirja/E-book kohdalla on suoralinkki, jonka voit ottaa talteen leikepöydälle hiiren oikealla napilla klikkaamalla.

• Linkkiä voit hyödyntää kuin mitä tahansa hyperlinkkiä linkittämällä sitä esim. Mycourses-ympäristöön.

Yhteystiedot

Autamme mielellämme linkitykseen liittyvissä ongelmissa. Kaikkein parhaiten saat yhteyttä laittamalla meille sähköpostia:

E-kirjaopas

E-kirjojen käytölle on tehty kokonaan oma oppaan, jonka löydät tästä: