Linkitys lisensoituun e-aineistoon: E-kirjat

Suorat linkit Aalto-yliopiston oppimiskeskuksen lisensoimiin e-aineistoihin.

E-kirjan linkitys Aalto-Primon kautta

E-kirjan pysyvän linkin voi hakea Aalto-Primosta.

1. Hae haluttu e-kirja.

2. Klikkaa kohtaa "pysyvä linkki".

3. Kopioi linkki haluttuun paikkaan, esim. Mycoursesiin.

4. Pysyvällä linkillä pääsee tälle samalle sivulle, josta itse aineistoon siirrytään "Kokotekstin saatavuus" kohdan linkillä Libproxy-palvelinta käyttäen. Linkit toimivat näin:

• Aalto-yliopiston laskaverkossa tai VPN-yhteydellä se on aivan normaali linkki suoraan e-kirjaan.
  • Käytettäessä omilla laitteilla, käyttäjä ohjataan ensin Aalto-kirjautumiseen, jonka jälkeen e-kirjan käyttö onnistuu.

Yhteystiedot

Autamme mielellämme linkitykseen liittyvissä ongelmissa. Kaikkein parhaiten saat yhteyttä laittamalla meille sähköpostia:

E-kirjaopas

E-kirjojen käytölle on tehty kokonaan oma oppaan, jonka löydät tästä: