Linkitys lisensoituun e-aineistoon: Tietokannat

Suorat linkit Aalto-yliopiston oppimiskeskuksen lisensoimiin e-aineistoihin.

Tietokannan linkittäminen

Tietokannan suoralinkki rakennetaan Libproxy-palvelinta käyttäen. Linkit toimivat näin:

• Aalto-yliopiston lankaverkossa se on aivan normaali linkki suoraan tietokantaan.
  • Käytettäessä omilla laitteilla, käyttäjä ohjataan ensin Aalto-kirjautumiseen, jonka jälkeen tietokannan käyttö onnistuu.

Kattavan listauksen tietokannoista ja niiden Libproxy-linkeistä löydät seuraavista paikoista:

Voit helposti kopioida yksittäisiä linkkejä käytettäväksi esim. Mycoursesiin.

Tietokantatyyppien kooste

Oppimiskeskuksen oppaisiin on ryhmitelty keskeisiä aineistoja aloittain ja tyypeittäin.

Kaikki oppaiden tarjoamat linkit ovat libproxy-muodossa ja niitä helppo kopioida käytettäväksi esim. Mycoursesiin.

Yhteystiedot

Autamme mielellämme linkitykseen liittyvissä ongelmissa. Kaikkein parhaiten saat yhteyttä laittamalla meille sähköpostia: