Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Tulostus, skannaus ja laitteet: Skannaus

Tulostus, skannaus, kopiointi, työasemat ja säilytyslokerot oppimiskeskuksen tiloissa

Skannaus sähköpostiosoitteeseen Print in City -palvelun avulla

Skannaus on maksullista. Hinnasto: https://fi.printincity.com/prices/

Print in City -verkkopalvelun henkilökohtaiselle käyttäjätilille ladataan saldoa verkkopankin, luottokortin tai PayPal-tilin avulla.

Skannaus aloitetaan kirjautumalla laitteelle sisään.

Print in City -palvelun verkko-osoite: https://fi.printincity.com/

Maksuton skannaus Aalto-tunnuksilla

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat skannata ilmaiseksi Printing Point -laitteella, joka on 1.kerroksessa.

Skannaus on mahdollista vain sähköpostiosoitteisiin. Muistitikuille tai muulla tavoin skannaaminen on estetty tietoturvasyistä.

Muut skannerit

Visual Resources Centre (VRC) -tilassamme on A3- ja A4- kokoisia tasoskannereita, joita Aalto-yliopiston henkilökunta ja opiskelijat voivat käyttää. Tasoskannereilla saa korkearesoluutioisia kuvatiedostoja skannatusta aineistosta, myös erikokoisia dioja ja negatiiveja voi skannata. Asiakatyöpisteillä  on mahdollista muokata kuva- ja media-aineistoa Adobe Creative Cloud- ohjelmiin kuuluvilla ohjelmilla, kuten Phtoshopilla. Lisätietoa: