Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Tuotantotalous: Etkö löydä etsimääsi?

Mistä lähteä tiedonhaussa liikkeelle?

Ota yhteyttä Aalto-yliopiston oppimiskeskuksen asiakaspalveluun:
+358 50 316 1011
oppimiskeskus@aalto.fi

Tiedonhankintataitoja voi opiskella myös itsenäisesti Tiedonhankinnan oppaan avulla.

Haluatko henkilökohtaisen tiedonhaun opastuksen?

Jos haluat perusteellisen opastuksen tiedonhakuun ja aineistojen käyttämiseen, voit varata ajan henkilökohtaiseen tiedonhaun opastukseen.

Oletko kiireinen tutkija? Eikö aikasi riitä Oppimiskeskuksessa käymiseen?

Aalto-suoran avulla saat aineistoa nopeasti suoraan työpöydällesi toimitettuna. Palvelu on tarkoitettu vain Aalto-yliopiston henkilökunnalle.

Aaltolainen, ilmoita ongelmasta e-aineistossa Oppimiskeskukseen

Etkö löydä aineistoa Aalto-yliopiston tietokannoista?

Tarkista aineiston saatavuus myös kirjastojen yhteisestä Finna -portaalista.

 

Haluatko tehdä hankintaehdotuksen Oppimiskeskukselle?

Jos Aalto-yliopiston oppimiskeskuksen kokoelmista puuttuu mielestäsi tärkeä kirja, lehti, tietokanta tai muu aineisto, voit tehdä hankintaehdotuksen Oppimiskeskukselle.

Onko kaipaamasi aineisto jossain muussa kirjastossa?

Aineistonvälityspalvelu tilaa asiakkaille sekä kotimaisista että ulkomaisista kirjastoista sellaista aineistoa, jota Oppimiskeskuksessa ei ole saatavilla.

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat myös tilata maksuttomia kirjalainoja tai artikkelikopioita Kuopion Varastokirjastosta. Varastokirjasto on kattava suomalaisten kirjastojen yhteinen varastointikeskus. Huom! Tekijänoikeuslain vuoksi Varastokirjasto ei 1.9.21 alkaen enää toimita artikkeleita sähköisessä muodossa asiakkaille, vaan kaikki artikkelit toimitetaan paperisena kirjastopalveluiden kautta.

 

Alternative access – vaihtoehtoisia väyliä artikkeleihin