Tulostus, skannaus ja laitteet: Skannaus

Tulostus, skannaus, kopiointi, työasemat ja säilytyslokerot oppimiskeskuksen tiloissa

Skannaus sähköpostiosoitteeseen Print in City -palvelun avulla

Skannaus on maksullista. Hinnasto: https://fi.printincity.com/prices/

Print in City -verkkopalvelun henkilökohtaiselle käyttäjätilille ladataan saldoa verkkopankin, luottokortin tai PayPal-tilin avulla.

Skannaus aloitetaan kirjautumalla laitteelle sisään.

Print in City -palvelun verkko-osoite: https://fi.printincity.com/

Maksuton skannaus kopiokoneillamme (loppuu 2019 aikana)

Voit skannata ilmaiseksi kopiokoneillamme.

Skannaus on mahdollista vain sähköpostiosoitteisiin. Muistitikuille tai muulla tavoin skannaaminen on estetty tietoturvasyistä.

Skannataksesi kopiokoneillamme, voit tehdä sen kahdella tavalla:

• Ostamalla kopiokortin (skannatessa sen kopioita ei veloiteta kortilta).
  • Lainaamalla skannauskortin asiakaspalvelusta (palautathan kortin lopetettuasi skannaamisen, kiitos).

Yksityiskohtaiset ohjeet skannaamiseen löydät tästä. Käy ne läpi huolellisesti alkaessasi skannaamaan. Kopiokoneiden läheisyydessä on ohjeista on myös laminoidut versiot, joita voi lainata.

Kopiokoneet

Kopiokoneiden sijainnit Harald Herlin -Oppimiskeskuksessa:

• UC91000-psc22: 1. kerros (printing point)
  • UC91000-psc21: 2. kerros (vain printing point)

Kopiokoneita ei ole muissa toimipisteissämme.

Perusohjeet kopiokoneilla skannaamiseen

Voit kopioida käyttäen:

• Valotuslasia: kopioitava puoli alas päin, tasaus vasempaan yläreunaan.
  • Syöttölaitetta, jos haluat kopioida monta sivua samalla kertaa: kopioitava puoli ylöspäin.

Kopiokoneiden käyttöohjeet löytyvät laitteiden läheisuudestä. Jos et löydä niitä tai tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakaspalveluun.

Muut skannerit

Visual Resources Centre (VRC) -tilassamme on A3- ja A4- kokoisia tasoskannereita, joita Aalto-yliopiston henkilökunta ja opiskelijat voivat käyttää. Tasoskannereilla saa korkearesoluutioisia kuvatiedostoja skannatusta aineistosta, myös erikokoisia dioja ja negatiiveja voi skannata. Asiakatyöpisteillä  on mahdollista muokata kuva- ja media-aineistoa Adobe Creative Cloud- ohjelmiin kuuluvilla ohjelmilla, kuten Phtoshopilla. Lisätietoa: