E-aineistojen käyttö: SciFinder Scholar

Aalto-yliopiston oppimiskeskuksen lisensoimien elektronisten aineistojen käyttö.

SciFinder Scholar

SciFinder Scholar on helppokäyttöinen liittymä maailman johtavaan kemian alan tiedonlähteeseen, Chemical Abstracts -tietopankkiin. Käytettävissä yli 16 miljoonaa viitettä kemian alan kirjallisuuteen ja patentteihin, yli 24 miljoonan kemiallisen aineen tiedot, neljä miljoonaa kemiallista reaktiota viitteineen, sekä tiedot kaupallisesti saatavilla olevista yhdisteistä ja niiden välittäjistä.

Käyttöoikeus on Aalto-yliopiston henkilökunnalla ja opiskelijoilla. Sopimusehtojen takia yliopiston ulkopuoliset asiakkaat eivät voi käyttää aineistoa edes Oppimiskeskuksen tiloissa.

Palveluun pitää aluksi rekisteröityä. Voit pyytää rekisteröitymislinkin osoitteesta oppimiskeskus@aalto.fi

Palvelun osoite on:

Yhteystiedot

Nopeimman avun ongelmatilanteissa saat laittamalla sähköpostia: oppimiskeskus@aalto.fi