Kuvataidekasvatuksen opas: Etkö löydä etsimääsi?

Etkö tiedä mistä lähteä tiedonhaussa liikkeelle?

Laajoissa tiedonhauissa voi ottaa yhteyttä tietoasiantuntijoihin sähköpostitse: Hannele Suhonen tai Eila Rämö, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@aalto.fi.

Tiedonhankintataitoja voi opiskella myös itsenäisesti Tiedonhankinnan oppaan avulla.

Tiedonhaun opetus

Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoille ja tutkijoille tarjottava opetus:

Henkilökohtainen tiedonhaun ohjaus

Opinnäytetyön tekijöille sekä jatko-opiskelijoille ja tutkijoille annetaan henkilökohtaista ohjausta ja apua tiedonhaun ongelmiin.
Tavoitteena on oppia käyttämään tehokkaasti oman tutkimusaiheen kannalta keskeisiä tiedonlähteitä, kuten Aalto-yliopiston kirjaston verkkoaineistoja sekä käyttämään myös muiden kirjastojen palveluja.

Varaa aika (n. 2 h),  Arabian kampuskirjaston tietoasiantuntijoilta: Hannele Suhonen tai Eila Rämö, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@aalto.fi.

Aalto-suora

Aalto-suoran avulla saat aineistoa nopeasti suoraan työpöydällesi toimitettuna. Palvelu on tarkoitettu vain Aalto-yliopiston henkilökunnalle.

Kaukopalvelu ja aineistonvälitys

Aineistonvälityspalvelu tilaa asiakkaille sekä koti- että ulkomaisista kirjastoista sellaista tietomateriaalia, jota omassa kirjastossa ei ole saatavilla.

Tee hankintaehdotus

Jos Oppimiskeskuksen kokoelmista puuttuu mielestäsi tärkeä kirja, lehti, tietokanta tai muu aineisto, voit tehdä kirjastolle hankintaehdotuksen.

Alternative access – vaihtoehtoisia väyliä artikkeleihin