Kuvataidekasvatuksen opas: Etkö löydä etsimääsi?

Etkö tiedä mistä lähteä tiedonhaussa liikkeelle?

Laajoissa tiedonhauissa voi ottaa yhteyttä tietoasiantuntijoihin sähköpostitse: Hannele Suhonen tai Eila Rämö, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@aalto.fi.

Tiedonhankintataitoja voi opiskella myös itsenäisesti Tiedonhankinnan oppaan avulla.

Tiedonhaun opetus

Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoille ja tutkijoille tarjottava opetus:

Henkilökohtainen tiedonhaun ohjaus

Opinnäytetyön tekijöille sekä jatko-opiskelijoille ja tutkijoille annetaan henkilökohtaista ohjausta ja apua tiedonhaun ongelmiin.
Tavoitteena on oppia käyttämään tehokkaasti oman tutkimusaiheen kannalta keskeisiä tiedonlähteitä, kuten Aalto-yliopiston kirjaston verkkoaineistoja sekä käyttämään myös muiden kirjastojen palveluja.

Varaa aika (n. 2 h),  Arabian kampuskirjaston tietoasiantuntijoilta: Hannele Suhonen tai Eila Rämö, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@aalto.fi.

Aalto-suora

Aalto-suoran avulla saat aineistoa nopeasti suoraan työpöydällesi toimitettuna. Palvelu on tarkoitettu vain Aalto-yliopiston henkilökunnalle.

Kaukopalvelu ja aineistonvälitys

Aineistonvälityspalvelu tilaa asiakkaille sekä koti- että ulkomaisista kirjastoista sellaista tietomateriaalia, jota omassa kirjastossa ei ole saatavilla.

Tee hankintaehdotus

Jos Oppimiskeskuksen kokoelmista puuttuu mielestäsi tärkeä kirja, lehti, tietokanta tai muu aineisto, voit tehdä kirjastolle hankintaehdotuksen.