Kuvataidekasvatuksen opas: Kirjat

ARTS oppimateriaalit

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opetuksessa oppimateriaalina käytettävä kirjallisuus sijaitsee oppimiskeskuksen ensimmäisessä  kerroksessa kurssikirjakokoelmassa. Laina-aika 2 viikkoa.

Muut tieteenalat

Oppimiskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat tutkimukseen liittyvät metodi-, tiede- ja filosofiakokoelmat. Lisäksi kerroksessa sijaitsevat kurssikirjat ja lyhytlainat sekä kokoelma Aalto-yliopiston uusimpia julkaisuja.

K-kerroksen avoimissa tiivishyllyissä ovat mm.  kasvatus-, opetus-, kulttuuri-, historia-, psykologia-, sosiologia- ja yhteiskuntakokoelmat. Tiivishyllyissä sijaitsevat myös Teknillisen korkeakoulun ja Kauppakorkeakoulun vanhat kokoelmat sekä TKK:n raporttisarjat ja väitöskirjat.

Yhteiset kokoelmat on järjestetty aakkosiin kunkin aihekokonaisuuden sisällä.

Muiden kirjastojen kokoelmatietokantoja

muotoilu

Hae kirjoja Aalto-Finnasta

Pikahaku kirjat ja e-kirjat (Aalto-Finna)

Rajaus: verkossa saatavilla
Tiedonhakuportaali: Aalto-Finna

E-kirjapalveluita

ktkasvatus_e-kirjat

Ebrary: searching and using ebooks

Aineistonvälitys

Aineistonvälityspalvelu tilaa asiakkaille sekä koti- että ulkomaisista kirjastoista sellaista tietomateriaalia, jota Oppimiskeskuksen kokoelmissa ei ole saatavilla.

Tee hankintaehdotus

Mikäli Oppimiskeskuksen kokoelmista puuttuu mielestäsi tärkeä painettu tai e-kirja, voit tehdä siitä  hankintaehdotuksen.