Kauppatieteiden opas: Etkö löydä etsimääsi?

Etkö tiedä mistä lähteä liikkeelle?

Päivystävä tietoasiantuntija opastaa tiedonhaun perusteissa ja aineistojen käytössä.

Voit esittää kysymyksiä myös verkkolomakkeella:

Kysy tietoasiantuntijalta

Tiedonhankinnan opas on tarkoitettu itsenäiseen opiskeluun ja Oppimiskeskuksen järjestämän opetuksen tueksi.

Haluatko henkilökohtaisen tiedonhaun opastuksen?

Jos haluat perusteellisen opastuksen tiedonhakuun ja aineistojen käyttämiseen, voit varata ajan henkilökohtaiseen tiedonhaun opastukseen.

Haluatko opastusta ryhmälle?

Ryhmästartti on erilaisille ryhmille suunnattu opastus tietoaineistojen käyttöön ja tiedonhakuun. Opastuksen aikana tutustutaan ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan Oppimiskeskuksen tarjoamiin aineistoihin. Ryhmästartti sopii hyvin esimerkiksi kandiseminaariryhmille.

Oletko kiireinen tutkija? Eikö aikasi riitä kirjastossa käymiseen?

Aalto-suoran avulla saat aineistoa nopeasti suoraan työpöydällesi toimitettuna. Palvelu on tarkoitettu vain Aalto-yliopiston henkilökunnalle.

Etkö löydä aineistoa meidän tietokannoistamme?

Tarkista aineiston saatavuus myös kirjastojen yhteisestä Melinda -tietokannasta.

Haluatko tehdä hankintaehdotuksen?

Jos Oppimiskeskuksen kokoelmista puuttuu mielestäsi tärkeä kirja, lehti, tietokanta tai muu aineisto, voit tehdä hankintaehdotuksen.

Onko kaipaamasi aineisto jossain muussa kirjastossa?

Aineistonvälityspalvelu tilaa asiakkaille sekä koti- että ulkomaisista kirjastoista sellaista aineistoa, jota ei ole omissa kokoelmissa saatavilla.

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat myös tilata itse maksuttomia lainoja ja artikkelikopioita PDF -tiedostoina Kuopion Varastokirjastosta. Varastokirjasto on kattava suomalaisten kirjastojen yhteinen varastointikeskus. Tilaukset ovat yleensä noudettavissa parin arkipäivän kuluessa..